Política de privacitat en xarxes socials

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), ANA SAMPERIZ CALLIS informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la / s Red / es Social / es Linkedin, amb la finalitat principal d’anunciar els seus productes i serveis.

Dades de ANA SAMPERIZ CALLIS:

 • CIF: 46562801Z
 • DIRECCIÓ: AVDA. JOSEP TARRADELLAS, 114 ENTLO. 3ª. BARCELONA, 08029. ESPAÑA.
 • CORREO ELECTRÓNICO: INFO@HOSTALASLYP114.COM
 • DOMINIO WEB: WWW.HOSTALASLYP114.COM

El usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per ANA SAMPERIZ CALLIS, mostrant així l’interès en la informació que es publica a la Xarxa. Al unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquells dades personals publicats en el seu perfil.

El usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

ANA SAMPERIZ CALLIS té accés i tracta aquesta informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No hi ha fills incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que es puguin exercir davant ANA SAMPERIZ CALLIS, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte les següents matisos:

 • Accés: Es mostrarà definida per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: Només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que es troba sota el control d’ANA SAMPERIZ CALLIS, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pàgina. Normalment, aquest dret s’haurà d’exercir davant la Xarxa Social.
 • Cancelación i / o Oposició: Com en el cas anterior, només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que es troba sota el control d’ANA SAMPERIZ CALLIS, per exemple, deixar de ser unida al perfil.

ANA SAMPERIZ CALLIS realitzarà les següents actuacions:

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina d’ANA SAMPERIZ CALLIS.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

El usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixen d’interessar i restringir amb qui comparteixi les seves connexions, per això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

El usuari, una vegada unit a la pàgina d’ANA SAMPERIZ CALLIS, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. El usuari, en tots els casos, ha de ser titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el gust o el decoro, i / o que infrinjan, violin o quebranten els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, ANA SAMPERIZ CALLIS es reserva el dret de retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

ANA SAMPERIZ CALLIS no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

El usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, pel que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part d’ANA SAMPERIZ CALLIS, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

ANA SAMPERIZ CALLIS es reserva el dret de realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar el usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

ANA SAMPERIZ CALLIS utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE .

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina d’ANA SAMPERIZ CALLIS perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem el vincle a la política de privacitat de la Xarxa Social:

 • Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
 • Twitter: https://twitter.com/privacy
 • Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/
 • Pinterest: http://es.about.pinterest.com/terms/
 • Linkedin: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv
 • Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/